Sida 1 av 1

Var köper jag en komplett inredning?

Postat: 2011-09-16 17:52:00
av Falken
Jag behöver fräscha upp min bil invändig.

Var får jag tag på grejor?

/Fredrik

Re: Var köper jag en komplett inredning?

Postat: 2011-09-16 20:16:00
av Bathory
Oftast här eller på blocket men kolla med ferdinand.se & hör med Sandens bilteknik.
Finns säkert fler men det är nog mina hetaste tips.

Mvh
Sven

Re: Var köper jag en komplett inredning?

Postat: 2011-09-18 11:28:22
av Ratatosk
Håller helt med Bathory här. Detta är säkert de hetaste tipsen men glöm inte ett skanna av Lagabasen emellanåt, http://www.lagabasen.se" onclick="window.open(this.href);return false;, tyvärr skrotas ju en del av våra bilar så det dyker upp grejer här ibland. Du kan också kolla av http://www.rejsa.nu" onclick="window.open(this.href);return false;, där håller många till som bygger banbilar av sina kärror så där kan också inredningar dyka upp.

Jag har för övrigt precis gjort det du önskar göra. Jag har bytt ut min trista blåa och mycket slitna inredning mot en mycket fräschare svart och min erfarenhet är att det är svårt att hitta en komplett inredning från en säljare. Jag har istället fått plocka ihop delar från en massa olika källor, det tog nog runt ett halvår att få ihop allting. Eller, jag fick inte tag i allting, vissa saker, exempelvis innertaket, har jag fått fixa själv med ny vinyl och mitt gamla tak som mall.

Vet du vad du vill ha så är det en bra början med en köpesannons på detta forum, det ligger säkert en hel del inredningsdetaljer och skräpar i medlemmarnas garage.

Lycka till

Re: Var köper jag en komplett inredning?

Postat: 2011-09-18 14:43:48
av Henka
Här är ett annat alternativ http://www.porsche.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Var köper jag en komplett inredning?

Postat: 2011-09-22 05:35:48
av Falken
Evigt tacksam för alla tips från er!

En liten update på mitt projekt...

Innertak kan kostar en hel del i original utförande. Jag hör mig för i ögonblicket för att se vad som kan skaffas fram. Men en ny bagagematta är nog ett måste (efter att bilen blivit tät då...nya lister ska in på sidofönster bla) Det visade sig att någon av de förra ägarna installerat en "fusk" botten i reservhjuls utrymmet. Detta medförde att bagagemattan kom för högt upp när reservhjlet låg i och därmed "rulla" sig mattan....Jag undra verkligen länge vad det berodde på tills en bekant drog bort mattan som reservhjuls utrymmet var klätt med och såg all rost...som tur var hade bara "fusk" bottnen rostat av det inrinnande vattnet.

Generellt sett verkar vatten komma från bakljus, tanklocksdränering (om slangen trillat ut ur sin infästning) och taklucka. Tackluckan är ett mysterium i sig, där skiftar jag ut både yttre och inre list och knäpper händerna...Sidorutorna var en liten nyhet för mig men de skiftas (ca 365 kr/st).

/Fredrik

Re: Var köper jag en komplett inredning?

Postat: 2011-09-22 06:29:27
av Bathory
Kolla dräneringarna till takluckan (4 st)
Inte ovanligt att dom blir täta utav löv & annat skräp.

Sven